Το Solomonidis Dental Care  είναι ένα σύγχρονο οδοντιατρείο στην περιοχή του Χίλτον. Ανα πάσα στιγμή, παρέχεται πλήρης οδοντιατρική κάλυψη, χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα της σύγχρονης τεχνολογίας, σε ένα φιλικό και άνετο περιβάλλον. Ο εσωτερικός χώρος του ιατρείου είναι μοντέρνος, άνετος, φιλόξενος, και απόλυτα προσαρμοσμένος στα πλαίσια της προσπάθειάς μας να μειώσουμε το άγχος της «επίσκεψης στον οδοντίατρο». Αποτελείται από σύγχρονες τεχνολογικά  έδρες, πλήρως εξοπλισμένες, καλύπτοντας όλο το φάσμα της σύγχρονης οδοντιατρικής. Η ύπαρξη ξεχωριστής χειρουργικής έδρας, αποκλείει την πιθανότητα προσβολής της υγείας των ασθενών μας από μικροοργανισμούς. Μοναδική λύση για την αποφυγή μόλυνσης των ασθενών αποτελεί η αποστείρωση των οδοντιατρικών εργαλείων.

Στο χώρο μας θα βρείτε  δωμάτιο “Αποστείρωσης- Απολύμανσης”, σχεδιασμένο με τις  τελευταίες τεχνικές, το οποίο χειρίζεται υπεύθυνο προσωπικό.

Το ιατρείο καλύπτει  και τις διαγνωστικές υπηρεσίες, για την άμεση και βέλτιστη εξυπηρέτηση των ασθενών μας στο πρώτο ραντεβού